Chat with us, powered by LiveChat

Understøt forretningen Microsoft Power Apps

Dine power apps får adgang til data i en ny standard database, en SharePoint liste, Excelfil eller ved at tilgå, opdatere og oprette data i dine bestående systemer. I alt findes der for øjeblikket ca. 450 standard forbindelser til data.

Nem adgang til data

Få adgang til data eller mulighed for at indtaste data i både ældre og nyere systemer via mobil eller tablet. 

  • Skab bedre kvalitet under kundemøderne – giv dine sælgere adgang til at se udvalgte kundedata.
  • Lav din egen app til indrapportering af timer, kørsel, rejseafregning, håndtering af service, styring af anlæg og m.m.
  • Opret, vedligehold og se igangværende salgspipeline i Excel eller andre databaser.
  • Standard tilbydes ca. 450 database forbindelser. Skal vi tjekke om der også er adgang til din database?

Du slipper for besværlig vedligehold af regneark eller sværttilgængelige databaser. Data der Indtastes i Power app, opdateres straks i din database og er klar til brug for kollegaer eller til rapportering .

Power Apps er et værktøj fra Microsoft hvor du uden kodning kan bygge dine egne apps.

Hvad er Power Apps

Brug Power Apps til at digitalisere dine svært tilgængelige forretningsaktiviteter. Power Apps platformen giver dig mulighed for at bygge dine egne brugerdefinerede apps uden brug af kode.


Apps kan tilgås via browser, mobil eller tablet. I standardpakken ligger der integrationer til over 450 forskellige systemer, men der er også mulighed for at oprette egne forbindelser, f.eks. til en SQL-database eller andre typer af databaser.

Værktøjskassen indeholder også automatisering af arbejdsprocesser, avanceret rettighedsstyring m.m.

2 eksempler på apps

For at illustrere hvordan hhv. en canvas app og en modelbaseret app ser du, har vi lavet 2 korte videoer.


Video 1 – her vises der en canvas app der er bygget på SharePoint og som er en simpel form for Pipelinestyring og app nr. 2 kan anvendes til at holde styr på rejseafregningerne – Se video.

Video 2 – her vises en modelbaseret app der kan bruges til hhv. simpel service løsning, en løsning der holder styr på booking og en udlejningsmodel – Se video.

Modelbaseret app / Model driven

Når du vælger at bruge en Model driven app, vælger du også en standard for, hvordan din app kommer til at se ud. Du vil få en standard brugeroplevelse som kendes fra Dynamics 365 Sales/Customer Service, men med en mere simplificeret brugeroplevelse. Appen indeholder standard formularer, lister m.m. Alt kan naturligvis tilpasses jeres brug.

Der kan tages udgangspunkt i standard entiteter/kartoteker og nye kan oprettes. Databasen ligger under Power Platformen i det der kaldes dataverse. Som standard er der relationer mellem de forskellige entiteter. Kalender og opgavestyring som kendes fra Outlook kan indgå.

Lærredapp / Canvas app

Når du vælger at bruge typen canvas app, får du adgang til

at bygge din egen app på en standard platform, men hvor du har fuld kontrol over brugergrænsefladen.


Vær opmærksom på, at appen ikke er fuld responsive og at

det derfor er afgørende om appen skal bruges på en mobil eller en tablet. En canvas app er typisk til brug for interne brugere.


Der er mulighed for at arbejde med barcode scanner, signatur m. m. En simpel måde at komme i gang på er, at forbinde en app til en SharePoint liste, SQL database eller en af de ca. 450 standard forbindelser der findes. Microsoft har lavet en kort vejledning til hvordan du bedst kommer i gang – læs mere her.

Kontakt mig vedr. Power app