Chat with us, powered by LiveChat

Power Platform konsulentydelser.

RPA Danmark leverer konsylentydelser inden for Power Automate, Power Apps og Power BI.

Power Platform konsulentydelser

Hos RPA Danmark er vi specialister i Power Automate, Power Automate Desktop, Power Apps og Power BI, og tilbyder konsulentydelser, der kan hjælpe din virksomhed med at udnytte disse produkter til deres fulde potentiale.


Vi kan hjælpe din virksomhed på forskellige måder, herunder:

  • at vi tager det fulde ansvar for at designe, udvikle og drive jeres projekter inden for Power Automate og Power Apps, så I kan fokusere på jeres kerneforretning og overlade de tekniske detaljer til os,


  • at vi leverer konsulentydelser på tværs af Power Automate og Power Apps, herunder udvikling, optimering og integration af disse produkter i din virksomhed.


  • eller at vi agerer som underleverandør til jeres projekter, leverer daglig support og drifter jeres løsninger, mens I stadig har den endelige kontrol og beslutningskraft.


Ring gerne til os, så vi kan tage en snak om, hvad jeres virksomhed har brug for.

Power Plaftorm løsninger som vi har leveret

RPA-løsninger

Vi har leveret og supporterer mange RPA processer for Offentlig og private virksomheder.

Læs mere under RPA Konsulentydelser, RPA eksempler generelt og RPA eksempler hos kommuner.

Power app kontraktstyringsløsning

Løsningen sikrer et samlet overblik over alle kontrakter, kundestamdata, faktureringsoplysninger og er integreret med SharePoint.


Power app udlægshåndtering

Løsningen er baseret på en Power App til håndtering af stamoplysninger, Power App-portal til upload af bilag og Power Automate til bogføring af udlæg i ERP-løsning.


Power app serviceløsning

Løsningen indeholder håndtering af kunde- og kontraktstamdata, registrering af udstyr, serviceplanlægning, udarbejdelse af servicerapporter og generering af faktureringsgrundlag.


Power BI Datawarehouse

Vi har bygget et datawarehouse ved hjælp af Power Automate og Power Automate Desktop. Vi anvender Power BI til avanceret rapportering.

Vores Konsulent team

Vores team af erfarne konsulenter kan hjælpe din virksomhed med at udnytte fordelene ved Power Platformen, herunder automatisering af processer, udvikling af brugerdefinerede løsninger og integration med andre systemer.

Vi tager også gerne det fulde ansvar for at supportere og drive jeres Power Automate og Power Apps-løsninger. Det er naturligvis inden for en garanteret reaktionstid.

Bliv ringet op