Chat with us, powered by LiveChat

Løsninger til kommuner

RPA Danmark bygger standard moduler og løsninger baseret på Power Plaftformen fra Microsoft. Vi håber din kommune finder det interessant at indgå et samarbejde med os.

Velkommen til vores løsninger til danske kommuner

Vi er specialiserede i at levere avancerede løsninger inden for RPA-standardprocesser og Power Apps-standardmoduler, der er skræddersyet til kommunernes unikke behov. Vores mål er at hjælpe jer med at optimere jeres arbejdsprocesser, automatisere rutineopgaver og øge effektiviteten på tværs af jeres organisation.


Med de nye værktøjer fra Microsoft kan vi nu også tilbyde AI-løsninger, der bygger på jeres data. Forestil dig, at I giver adgang til

anonymiserede udfald på borgersager, søger (prompter) på samme vis som du søger via ChatGPT (eller Google Bard), og du får svar tilbage på baggrund af jeres data. Denne mulighed vil kunne reducere sagshåndteringen væsentligt.


Endnu en grund til at vælge os: Vores supportteam holder løbende øje med, om jeres RPA-processer afvikles som forventet. Hvis ikke, løser vi problemet.


Vores RPA-løsninger:

Med vores RPA-løsninger kan I frigøre jeres medarbejderes tid fra monotone og tidskrævende opgaver. Ved at automatisere gentagne processer kan I minimere fejl og frigøre ressourcer til mere værdiskabende arbejde. Vores ekspertteam er specialiseret i at udvikle standardprocesser, der kan bruges på tværs af kommunerne.


Vi hjælper også gerne med at identificere, kortlægge og med at udarbejde detaljeret beskrivelse de processer, der med fordel kan implementeres hos jer. Vi beregner også den forventede tilbagebetalingstid, så I kan træffe jeres beslutning ud fra den værdi, automatiseringen af processen skaber hos jer.

Vi tager gerne det fulde ansvar. Læs om hvordan vi samarbejder med vores kunder.


Power Apps-standardmoduler

Vi tilbyder Power Apps-standardmoduler, der giver jer adgang til brugervenlige og kraftfulde applikationer baseret på standardværktøjerne, der er tilgængelige i Power Platformen fra Microsoft.


Når vi bygger vores standardapplikationer via Power Apps, giver det samtidig adgang til at tilpasse applikationen til jeres

kundespecifikke ønsker, så løsningen kan understøtte jeres specifikke arbejdsgange. Vi sikrer også, at vores løsninger er lette at implementere og bruge. Vi tilbyder omfattende support og træning for at sikre en problemfri overgang til vores løsninger.


Vores løsningskatalog indeholder foreløbig følgende løsninger: træbeskæringsapp, styring af kørsel til bosteder, digitalt

afvigelsesskema til plejepersonale og styring af serviceopgaver på kommunale ejendomme.


Når jeres kommune har brug for en speciel applikation, hjælper vores erfarne udviklere med at designe og implementere skræddersyede Power Apps-moduler, der passer til jeres unikke krav.


Lad os tage en uforpligtende dialog.

Kontakt os gerne for en uforpligtende dialog. Uanset om I ønsker at automatisere arbejdsprocesser, udvikle brugerdefinerede applikationer eller begge dele, er vi klar til at hjælpe jer. Kontakt os i dag for at få mere information eller planlægge en demonstration af vores løsninger. Vi ser frem til at samarbejde med jer om at optimere jeres kommunale drift og skabe merværdi for jer og jeres borgere.

Bliv ringet op