Chat with us, powered by LiveChat

RPA løsninger til kommuner

RPA Danmark leverer standard og kundespecifikke RPA processer til danske kommuner.

Standard RPA-processer

RPA Danmark har specialiseret sig i at levere standard RPA-processer til danske kommuner. Fordi kommunerne har mange af de samme systemer inden for økonomi, ESDH-systemer osv., er det muligt at genbruge allerede udviklede RPA-processer på tværs af kommunerne.

Power Automate Desktop gør det også muligt at flytte moduler på tværs af Microsoft Power Platformen.


Når RPA Danmark udvikler processer, gør vi det på en standardiseret måde, der sikrer et bedre overblik og nemmere fejlhåndtering. Under afviklingen af processerne noterer vi antallet af transaktioner, den estimerede tidsbesparelse og den gennemsnitlige fejlprocent. Dette overblik præsenteres i en Power BI-rapport.

Levering af RPA-ydelser

Vores leverance består af:

  • Etablering af Power Automate-miljø.
  • Kortlægning og beskrivelse af processer, hvis dette ønskes.
  • Udvikling og vedligeholdelse af processer.
  • Daglig drift og support af processerne – vi tager det fulde ansvar.


RPA Danmark leverer RPA-processer til Assens Kommune, Esbjerg Kommune, Kolding Kommune, Norddjurs Kommune, Randers Kommune, Slagelse Kommune og Vejle Kommune.


Af standardmoduler, som vi senest har arbejdet med, kan nævnes Sygedagpengerefusion, Betaling af læge- og tandlægeregninger, Børne- og straffeattester, Betaling og sagsbehandling af kropbårne hjælpemidler.


Kontakt os via nedenstående formular, så sender vi dig en liste med alle processer, som vi drifter for vores kunder, eller se et lille udpluk af processer via dette link.

Bliv ringet op

Seminar – Power Powerplatformen

Seminaret afholdes den 13. juni og 21 juni 2024 kl. 09.00