Chat with us, powered by LiveChat

Om os

RPA Danmark gør dine data nemt tilgængelige via Power app og automatiserer dine gentagne og ensartede administrative processer, så din virksomhed får frigivet tid til værdiskabende indsatser.

RPA Danmark

Vi er en virksomhed med mange års erfaring inden for procesoptimering og digitalisering. Vi arbejder primært med Microsoft 365 Power platformen og supporterer enkelte kunder på Blue Prism, WinAutomation og UiPath platformen.

Vi kan hjælpe din virksomhed med at få frigivet administrative ressourcer, sikre at dine data er nemt tilgængelige og fejlsikre dine processer. Jo nemmere din hverdag er, jo bedre service kan du tilbyde dine kunder.

Det handler ikke kun om hvor meget vi ved, men i lige så høj grad om, hvor meget du betyder for os som kunde. Det

vil vi gerne vise dig, hver gang vi arbejder sammen. At komme i gang med at afprøve din første RPA kontorrobot eller at bygge din første Power app behøver ikke at være svært.


Virksomheden er ejerledet og ejes af Diedi Consult der tilhører Claus Diedrichsen. Vi har en sund økonomi med en fin egenkapital og en god likviditet.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed igang med Power Automate.

Holdet

Vi er 4 fastansatte medarbejdere. Derudover er der tilknyttet 2 freelancer plus et indisk konsulenthus. Denne konstellation giver os en god adgang til at op- og nedskalere behovet for ressourcer.

  • Sebastian er uddannet datamatiker og har rollen som RPA Udvikler. Sebastian arbejder med Power Automate, BluePrism og UiPath.

  • Mikkel er uddannet i den finansielle sektor og har 20 års erfaring med it. Mikkel har erfaring med udvikling af processer og systemer, herunder Power Automate, Kofax, VBA makroer og Lotus Notes.

  • Michael er uddannet finansøkonom og har arbejdet som RPA udvikler igennem 5 år. Michael har tidligere været ansat hos Københavns Kommune hvor han har arbejdet med Python.

  • Claus har en baggrund fra den finansielle sektor og arbejdet i it branchen igennem de sidste 26 år. Claus har erfaringer med forskellige ERP løsninger, arbejdet med Power apps igennem 16 år og har gennemført en række rådgivningsforløb i SMV markedet.

  • Vores indiske samarbejdspartner stiller en række velkvalificerede udviklingsressourcer inden for Power Platformen til rådighed når behovet opstår.

Claus

Proceskonsulent/ejer

Michael

RPA udvikler

Mikkel

RPA udvikler

Bliv ringet op