Chat with us, powered by LiveChat

Om RPA Danmark

RPA Danmark har spidskompetencer inden for Microsoft Power Platformen. Vi specialiserer os i konfiguration af Power Apps-applikationer, automatisering af ensartede processer med RPA-software og visualisering af data med Power BI. Lad os være din partner i digitaliseringen af din virksomhed.

RPA Danmark og Power Platformen

Vi er en erfaren virksomhed med et dedikeret team af udviklere og konsulenter, der er specialiseret i procesoptimering og

digitalisering. Vores primære fokusområde er Microsoft 365 Power Platform, herunder Power Automate, Robotic Process Automation, Power Apps og Power BI.

Optimerede forretningsprocesser med RPA og Power Apps

RPA Danmark hjælper din virksomhed med at optimere interne forretningsprocesser ved hjælp af Power Apps og Robotic Process Automation (RPA) også kontorrobotter . Vores kontorrobotter automatiserer ensartede og regelbaserede opgaver, hvilket frigør administrative ressourcer og sikrer fejlfri processer. Power Apps gør dine data nemt tilgængelige og understøtter opgaver, der ikke naturligt passer ind i andre systemer. Vi stræber efter at gøre din hverdag nemmere og forbedre den service, du kan tilbyde dine kunder.

Solidt ejerskab og pålidelighed

RPA Danmark er en ejerledet virksomhed ejet af Diedi Consult under Claus Diedrichsen. Vi har en sund økonomi med en solid egenkapital og god likviditet, hvilket sikrer vores pålidelighed og langsigtede engagement i RPA-software og Power Automate-løsninger.

En stærk relation og samarbejde

For os handler det ikke kun om vores viden og ekspertise inden for Power Platformen. Vi vægter også det gode samarbejde og den gode relation med vores kunder. Vi mener, at den gensidige tillid og samarbejde er afgørende for succes. Vi ønsker

at vise dig vores engagement og ekspertise hver gang vi arbejder sammen.

En pålidelig konsulentpartner

Vores medarbejdere har en professionel tilgang til deres arbejde og besidder dybdegående viden om Power Platformen, herunder RPA og Power Apps. Vi er stolte af at være en pålidelig konsulentvirksomhed inden for dette område. Som din fremtidige Power Platform-konsulent vil vi sikre, at både RPA-softwaren og Power Apps udnyttes optimalt. Vi er først tilfredse, når vi sammen med kunden har gennemført en succesfuld implementering. Vi har interne standarder for konfiguration af kontorroboter og Power Apps-løsninger, der sikrer driftsstabilitet og medarbejdernes tilfredshed.

Skab en bedre hverdag og øg bundlinjen

Når du er klar til at dele dine udfordringer med os, kan vi sammen skabe en bedre hverdag for dine medarbejdere og øge din virksomheds bundlinje.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at komme i gang med Power Automate, Power Automate Desktop og Power Apps.

Holdet bag RPA Danmark

Vores hold hos RPA Danmark består af fire fastansatte medarbejdere med skarpe kompetencer, der ser frem til at automatisere din virksomhed. Derudover samarbejder vi med to freelancere og et indisk konsulenthus. Hos det indiske konsulenthus har vi dedikerede konsulenter der kender den måde vi arbejder på. Denne sammensætning giver os fleksibiliteten til at tilpasse ressourcer efter behov og håndtere forskellige opgaver inden for Power Platformen.

  • Michael er vores erfarne RPA-udvikler med en uddannelse som finansøkonom og 6 års erfaring inden for automatisering af processer. Han har tidligere arbejdet hos Københavns Kommune og har erfaring komplekse integrationsopgaver, Python og Power Automate.

      

  • Andreas er uddannet Datamatiker og har igennem de sidste 2 år arbejdet som RPA-udvikler. Han har tidligere arbejdet hos skat og har derfor erfaring med komplekse og datatunge processer.


  • Simon har en MSc i International Business og har 6 års erfaring med salg, indkøb, procesoptimeringer, udvikling af forretningskoncepter med en kommerciel vinkel.


  • Claus har en baggrund fra den finansielle sektor og har arbejdet i IT-branchen i over 27 år. Han har erfaring med forskellige ERP-løsninger, og har arbejdet med Power Apps i 16 år. Han har været i implementeringen af mere end 100 CRM-projekter og gennemført en række rådgivningsforløb i SMV-markedet.

Claus

Proceskonsulent/ejer

Andreas

RPA udvikler

Michael

RPA udvikler

Simon

Forretningskonsulent

Bliv ringet op