Chat with us, powered by LiveChat

Om RPA Danmark

Hos RPA Danmark har vi specialiseret os i at digitalisere og optimere arbejdsgange ved hjælp af Microsoft Power Platformen og AI. Med udgangspunkt i jeres virksomheds arbejdsgange og jeres hverdag vælger vi de rigtige komponenter fra Power Platformen til at effektivisere jeres hverdag.

RPA Danmark og Power Platformen

Vi er en erfaren virksomhed med et dedikeret team af udviklere og konsulenter, der er specialiseret i procesoptimering og

digitalisering. Vores primære fokusområde er Microsoft 365 Power Platform, herunder Power Automate, Robotic Process Automation, Power Apps og Power BI.

Optimerede forretningsprocesser med RPA og Power Apps

RPA Danmark hjælper din virksomhed med at optimere interne forretningsprocesser ved hjælp af Power Apps og Robotic Process Automation (RPA) også kaldet kontorrobotter . Vores kontorrobotter automatiserer ensartede og regelbaserede opgaver, hvilket frigør administrative ressourcer og sikrer fejlfri processer. Power Apps gør dine data nemt tilgængelige og understøtter opgaver, der ikke naturligt passer ind i andre systemer. Vi stræber efter at gøre din hverdag nemmere og forbedre den service, du kan tilbyde dine kunder.

Solidt ejerskab og pålidelighed

RPA Danmark er en ejerledet virksomhed ejet af Diedi Consult under Claus Diedrichsen. Vi har en sund økonomi med en solid egenkapital og god likviditet, hvilket sikrer vores pålidelighed og langsigtede engagement i RPA-software og Power Automate-løsninger.

En stærk relation og samarbejde

For os handler det ikke kun om vores viden og ekspertise inden for Power Platformen. Vi vægter også det gode samarbejde og den gode relation med vores kunder. Vi mener, at den gensidige tillid og samarbejde er afgørende for succes. Vi ønsker

at vise dig vores engagement og ekspertise hver gang vi arbejder sammen.

En pålidelig konsulentpartner

Vores medarbejdere har en professionel tilgang til deres arbejde og besidder dybdegående viden om Power Platformen, herunder RPA og Power Apps. Vi er stolte af at være en pålidelig konsulentvirksomhed inden for dette område. Som din fremtidige Power Platform-konsulent vil vi sikre, at både RPA-softwaren og Power Apps udnyttes optimalt. Vi er først tilfredse, når vi sammen med kunden har gennemført en succesfuld implementering. Vi har interne standarder for konfiguration af kontorroboter og Power Apps-løsninger, der sikrer driftsstabilitet og medarbejdernes tilfredshed.

Skab en bedre hverdag og øg bundlinjen

Når du er klar til at dele dine udfordringer med os, kan vi sammen skabe en bedre hverdag for dine medarbejdere og øge din virksomheds bundlinje.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at komme i gang med Power Automate, Power Automate Desktop og Power Apps.

Holdet bag RPA Danmark

Vores hold hos RPA Danmark består af fire fastansatte medarbejdere med skarpe kompetencer, der ser frem til at automatisere din virksomhed. Derudover samarbejder vi med to freelancere og et indisk konsulenthus. Hos det indiske konsulenthus har vi dedikerede konsulenter der kender den måde vi arbejder på. Denne sammensætning giver os fleksibiliteten til at tilpasse ressourcer efter behov og håndtere forskellige opgaver inden for Power Platformen.


  • Andreas er uddannet Datamatiker og har igennem de sidste 3 år arbejdet som RPA-udvikler. Han har tidligere arbejdet hos skat og har derfor erfaring med komplekse og datatunge processer.


  • Mikkel er uddannet Software Ingeniør og arbejder som udvikler i Power Platformen med fokus på RPA.


  • Simon har en MSc i International Business og har 6 års erfaring med salg, indkøb, procesoptimeringer, udvikling af forretningskoncepter med en kommerciel vinkel.


  • Claus har en baggrund fra den finansielle sektor og har arbejdet i IT-branchen i over 27 år. Han har erfaring med forskellige ERP-løsninger, og har arbejdet med Power Apps i 16 år. Han har været i implementeringen af mere end 100 CRM-projekter og gennemført en række rådgivningsforløb i SMV-markedet.

Claus

Proceskonsulent/ejer

Andreas

Power Platform konsulent

Simon

Power Platform konsulent

Marc

Power Platform konsulent

Eksterne konsulenter

Gennem flere år har vi haft et tæt samarbejde med dygtige indiske konsulenter, der er specialister i Power Platformen.

Bliv ringet op