Vi sætter strøm til processerne
Med hjælp fra en software robot eller andre værktøjer automatiserer vi dine arbejdsprocesser.

Om RPA Danmark

HVAD kan vi gøre for dig – vi automatiserer ensartede og rutineprægede indtastnings opgaver ved at bruge kontorrobottere også kaldet RPA Software. RPA Software understøtter digitaliseringsrejsen og frigiver tid til kundevendte og værdiskabende arbejdsopgaver. Din virksomhed behøver ikke at bruge det nyeste software eller en webbaseret løsning. Der kan automatiseres på tværs af nye og ældre systemer.

Vi starter med at skabe os et overblik over det samlede systemlandskab, bryder systemerne ned i hovedprocesser for herefter at udvælge de processer der har potentiale til at frigive tid og sikre ensartede processer.

HVORFOR – ingen dobbeltarbejde arbejde, hurtigere adgang til viden, kortede responstid til kunderne og så skal være nemt og effektivt for medarbejderen. 

HVEM – Om RPA Danmark – vi er et team på 5 personer. Vi har en intuitiv og ukompliceret tilgang til at arbejde sammen med vores kunder. Udviklingen går for hurtig til at der er behov for at gennemgå lange analyse faser. Claus Diedrichsen er stifter og står bag konsulenthuset RPA Danmark. Ring på 3168  1301, så kan vi tage en snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. LinkedIn profil.

Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig.