WinAutomation

Winautomation

WinAutomation en del af Power Automate

Winautomation fra Softomotive blev i maj 2020 overtaget af Microsoft. I september 2020 frigav Microsoft den foreløbige version af Power Automate Desktop (PAD) som bygger på dele af produktet fra Softomotive. PAD udgør en del af Power Automate Platformen som også indeholder Flows. 

Hvad sker der fremover

De kunder som køber den nye Power Automate Desktop version kan nu vælge at  udvikle robotten i WinAutomation eller i den nye Power Automate Desktop klient. Vælges der at udvikle robotten i WinAutomation kan robotten indlæses og afvikles via Power Automate Portalen. På den måde oplever slutbrugeren kun at skulle arbejde i Power Automate platformen som er en del af Dynamics 365 og dermed Portal.office.com. 
For kunder der allerede har WinAutomation sker der i første omgang ikke den store forandring udover at der åbner sig flere muligheder.

Hvilke licenser skal jeg bruge

Køber du en licens til Power Automate Desktop med overvåget RPA har du nu mulighed for at udnytte de bedste funktioner fra 2 produkter via Power Automate platformen. Power Automate Desktop med overvåget RPA er din personlige assistent og afvikles fra din PC. Ønskes der at arbejdsprocessen kan afvikles uden at en medarbejder er involveret, tilkøbes en uovervåget RPA version. Den uovervågede version kan sættes til at gå igang på et bestemt tidspunkt eller ud fra en trigger.

WinAutomation priser

Licenser kan købes via Microsoft 365 administrationen eller via din normale Microsoft 365 licens samarbejdspartner, dvs. der hvor du køber dine Office 365 licenser. Prisen for 1 bruger er kr. 251,70. Klik på nedenstående billede for at komme direkte til bestilling af licenser og for at se den aktuelle pris.

Det er naturligvis også muligt at købe en uovervåget robot under samme aftale. En uovervåget robot giver dig mulighed for at afvikle processer på tværs af flere brugere og via scedulering. Her betaler du en fast pris pr. robot pr. måned. Læse mere her. 

Ønsker du at teste hvordan en robot fungerer har du mulighed for at starte med en 30 dages Power Automate Desktop trial licens. Det foregår på samme måde som når du afprøver andre Microsoft 365 produkter. 

RPA Danmark hjælper dig gerne trygt i gang med at afprøve den 1. robot. Ønsker du vores hjælp til at afprøve Power Automate Desktop, så læs mere her.

Link til priser hos Microsoft:

WinAutomation og Power Automate Priser
Priserne på WinAutomation og Power Automate Desktop som fremgår af billedet er fra den 11.11.2020.