Chat with us, powered by LiveChat

WinAutomation fra Softomotive

WinAutomation blev i maj måned 2020 overtaget af Microsoft. RPA Softwaren er nu en del af Power Automate Desktop

WinAutomation en del af Power Automate

Winautomation fra Softomotive blev i maj 2020 overtaget af

Microsoft. I september 2020 frigav Microsoft den foreløbige version af Power Automate Desktop (PAD) som bygger på dele af produktet fra Softomotive. PAD udgør en del af PAD Platformen som også indeholder Flows.

Udviklingen kommer til at gå stærkt og der forventes, at bliver tilføjet nye funktioner hver måned.

Hvad sker der fremover

De kunder som køber den nye PAD version kan nu vælge at udvikle robotten i WinAutomation eller i den nye PAD klient. Vælges der at udvikle robotten i WinAutomation kan robotten indlæses og afvikles via Power Automate Portalen. På den måde oplever slutbrugeren kun at skulle arbejde i Power Automate platformen som er en del af Microsoft 365 og dermed Portal.office.com. For kunder der allerede har WinAutomation sker der i første omgang ikke den store forandring udover at der åbner sig flere muligheder og at der vil blive frigivet en konverteringsmotor.

Hvilke licenser skal jeg bruge

Køber du en licens til PAD med overvåget RPA har du nu mulighed for at udnytte de bedste funktioner fra 2 produkter via Power Automate platformen. PAD med overvåget RPA er din personlige assistent og afvikles fra din PC. Ønskes du at arbejdsprocessen kan afvikles uden at en medarbejder er involveret, tilkøbes en uovervåget RPA version. Den uovervågede version kan sættes til at gå igang på et bestemt tidspunkt eller ud fra en trigger.

WinAutomation priser

Licenser kan købes via Microsoft 365 administrationen eller via din normale Microsoft 365 licens samarbejdspartner, dvs. der hvor du køber dine Office 365 licenser. Se aktuelle priser.

Det er naturligvis også muligt at købe en uovervåget robot under samme aftale. En uovervåget robot giver dig mulighed for at afvikle processer på tværs af flere

brugere og via scedulering. Her betaler du en fast pris pr. robot pr. måned.

Seminar – Power Powerplatformen

Seminaret afholdes den 13. juni og 21 juni 2024 kl. 09.00