Du behøver ikke gøre plads på kontoret til en robot
vi skal blot have lov at installere en softwarepakke på din PC, en server eller overlade det hele til skyen.

Microsoft Power Automate Desktop eller UiPath - hvilket værktøj skal jeg vælge

Skal jeg vælge Microsoft Power Automate Desktop, UiPath eller en af de andre værktøjer. Markedet for kontorrobottere er stort og under kraftig udvikling. For øjeblikket investeres der kraftigt i markedet blandt andet via opkøb og fusioner. Nedenstående et par af de mest kendte værktøjer som RPA Danmark arbejder med.

Du er altid velkommen til at ringe/chatte med os om Power Automate Desktop license model og Power Automate Pricing modellen.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Microsoft Power Automate Destop

Microsoft Power Automate Desktop er en del af Microsofts Power Automate Platform. Desktop versionen tager udgangspunkt i Softomotive – WinAutomation som blev købt af Microsoft i maj 2020.
Via Microsofts kendte abonnementsmodel, hvor du kan skalere antallet at brugere op/ned fra dag til dag, kan du for få penge komme i gang. I løbet af få timer/dage kan du få succes med at automatisere dine manuelle og tilbagevendende processer.
 
Med Microsoft i ryggen behøver du ikke frygte for skalerbarheden og fremtidssikringen af dine robottere.

UiPath

UiPath er en af de førende top-3 værktøjer inden for kontorrobotter. Kontorrobotten indeholder masser af standard funktioner, som gør det nemt at komme igang. Ikke det billigste på markedet, men blandt de bedste.

 
Garnter har analyseret markedet i juli 2020. Du kan downloade rapporten via dette link.