Chat with us, powered by LiveChat

Power Automate AI Builder

Vores kunder sparer masser af tid ved at automatisere indtastningen af ordre via Power Automate og genkendelse af

dokumenter via AI Builder.

Power Automate Desktop og AI Builder

Du kender det sikkert, du modtager en ordre på flere sider via et PDF-dokument eller henter ordren i en kundeportal og så kommer det knap så spændende arbejde. Manuel indtastning, hmmm det er jo træls arbejde. Så hvorfor ikke sætte din personlige assistent, kontorrobotten til at gøre det?

En af vores kunder sparer masser af tid ved at automatisere indtastningen af ordre via Power Automate og

genkendelse af dokumenter via AI Builder. Det vil vi gerne fortælle lidt mere om.


AI Builder er en del af værktøjskassen i Power Automate. Via AI Builderen, er der mulighed for at genkende data og opsamle data fra f.eks. et PDF-dokument. Du starter med at uploade 5 eksempler på PDF-filer, som du vil have AI Builderen til at genkende. Herefter udvælger du de felter der skal genkendes. Du er nu klar til at træne AI Builder modellen, til at genkende felterne fra de uploadede dokumenter. Vi er ret imponeret over, hvor mange informationer der genkendes og modellen bliver kun bedre, jo mere den bruges. AI Builder er nem og intuitiv at arbejde med. Så hvorfor ikke gå i gang?

Nu har du alle data til rådighed for at kunne oprette en ordre i ERP systemet. Det hjælper Power Automate Desktop dig med. Du viser os hvordan du manuelt opretter en ordre i jeres ERP-system og RPA Danmark sørger så for, at automatisere dine indtastninger. Det gode ved en kontorobot er, at den ikke laver fejl. Den taster kun de oplysninger som din kunde har sendt til dig.


Læs om dokumentautomatiseringsmodul inkl. godkendelsesproces.

Power Automate Desktop

Power Automate Desktop kaldes også for en kontorrobot. Robotten konfigureres til at emulere dine tastetryk. Når robotten taster dine ordre for dig, kan du så drikke en kop kaffe eller bruge tiden på at give dine kunder en endnu bedre kundeservice.


Læs mere om Power Automate Desktop.

Bliv ringet op