Chat with us, powered by LiveChat

Power Automate AI Builder: Spar tid og øg effektiviteten

Velkommen til Power Automate og AI Builder - din nøgle til at automatisere processer og spare værdifuld tid. Med AI Builder kan du træne din egen model til at genkende data i dokumenter, billeder og meget mere.

Power Automate Desktop og AI Builder

Erfaringer fra vores kunder

Sammen med vores kunder har vi trænet en række AI-modeller til at genkende indhold i PDF-ordrer og fakturaer. Når AI-modellen er trænet til at genkende data, kan det bruges til at oprette ordrer eller godkende betalingen af fakturaer og meget mere.

Nem start med Power Automate AI Builder

Kom i gang med Power Automate AI Builder på få trin:


  1.     Upload Eksempler: Start med at uploade blot fem eksempler på de PDF-filer, du vil have AI Builder til at genkende.
  2.    Definér Felter: Vælg de specifikke felter, du ønsker at genkende i dokumenterne.
  3. Træn Modellen: Træn AI Builder-modellen til at genkende de valgte felter baseret på de uploadede dokumenter.

Resultaterne er imponerende. AI Builder kan genkende en bred vifte af informationer, og jo mere du bruger den, jo bedre bliver den. Det bedste er, at AI Builder er nem og intuitiv at arbejde med, så du kan komme i gang med at optimere dine processer med det samme.


Effektivisering af Ordreindtastning

Manuel indtastning af ordrer fra flere sider lange PDF-dokumenter eller kundeportaler kan være en tidskrævende og trættende

opgave. Vores løsning automatiserer denne proces og frigør dig for rutinearbejde.


Når du har indsamlet alle de nødvendige data via Power Automate og AI Builder, er det tid til at oprette en ordre i dit ERP-system. Her kommer Power Automate Desktop til din hjælp. Vis os, hvordan du normalt manuelt opretter en ordre, og lad RPA Danmark automatisere den proces for dig.


En kontorrobot er pålidelig og fejlfri, og den indtaster kun de oplysninger, som dine kunder har sendt til dig, hvilket eliminerer risikoen for menneskelige fejl.


Andre anvendelsesområder

AI Builder kan også bruges til:


  • Genkende tekst fra billeder eller videoer og automatisere opgaver som dataindtastning fra fakturaer eller oversættelse af

tekst fra et sprog til et andet.


  • Generere tekst til automatiserede svar på kundesupport-spørgsmål eller til marketingindhold.


  • Forstå naturligt sprog og automatisere opgaver som at besvare spørgsmål eller oprette aftaler.

Afsluttende tanker

Spar tid, reducer fejl og øg produktiviteten ved at implementere Power Automate og AI Builder i din virksomhed. Vores løsning er skræddersyet til at automatisere komplekse opgaver og frigøre dig fra manuelt arbejde.

Er du klar til at tage det næste skridt mod automatisering? Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

med at optimere dine forretningsprocesser med Power Automate og AI Builder.


Læs om dokumentautomatiseringsmodul inkl. godkendelsesproces.

Power Automate Desktop

Power Automate Desktop er en kontorrobot, der kan automatisere gentagne, manuelle opgaver. Robotten konfigureres til at emulere dine tastetryk og klik, hvilket betyder, at den kan udføre opgaver, som du normalt ville gøre manuelt.

For eksempel kan en kontorrobot bruges til at indtaste ordrer, opdatere kundeoplysninger eller behandle fakturaer. Dette kan frigøre tid til, at du kan fokusere på mere værdiskabende opgaver, f.eks. at interagere med kunder eller udvikle nye produkter.

Er du interesseret i at lære mere om, hvordan kontorrobotter kan hjælpe din virksomhed? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak.


Læs mere om Power Automate Desktop.

Bliv ringet op

Seminar – Power Powerplatformen

Seminaret afholdes den 13. juni og 21 juni 2024 kl. 09.00