Chat with us, powered by LiveChat

Webinar - AI og ChatGPT med Microsoft Power Platform

AI og ChatGPT er to af de mest spændende teknologier på markedet, med potentiale til at revolutionere måden, vi arbejder på. Lær hvordan de nye muligheder arbejder sammen med Power Platformen. Webinaret afholdes den 19. april 2024.

Microsoft Copilot kan hjælpe din virksomhed med at øge produktiviteten og automatisere processer.

Føler din virksomhed, at I bør gøre noget inden for AI og kunstig intelligens for ikke at blive efterladt af jeres konkurrenter?

Hvis ja, bør du deltage i vores Power Platform webinar, hvor vi blandt andet gennemgår de nye muligheder i Copilot Studio og Azure AI Studio. Det tager kun 50 minutter at få inspiration til, hvordan din virksomhed kan komme i gang.

Vi vil gerne vise dig, hvordan du kan bruge Power Platformen fra Microsoft til at anvende AI-modeller bygget på jeres data i et sikkert setup.

Nogle Copilot Studio-muligheder

Forestil dig, at du på samme måde som når du bruger ChatGPT, kan stille spørgsmål og få svar ud fra dine egne data. For eksempel opslag i HR-manualer, tekniske manualer, servicere dine distributører eller kunder, finde alle informationer om en kunde og analysere kundens data som forberedelse til et kundemøde eller til at danne en kladde til at besvare indkomne e-mails. Ja, mulighederne er mange.

Hvad kan du forvente

Du kan forvente at få en samlet indsigt i, hvordan du kan bruge Microsoft Power Platform til at øge jeres konkurrenceevne på en

intelligent måde.


  • Vi gennemgår 2 standarder for brug af AI - Copilot Studio og Azure AI Studio og fortæller dig, hvordan og i hvilke sammenhænge du kan bruge modellerne. Vi giver dig også indsigt i, hvor omfattende en implementering er, og eksempler på hvordan virksomheder kan bruge AI-modellerne på egne data.


  • Du vil også se, hvordan du kan bruge RPA / Kontorrobotter til at automatisere dine ensartede processer med Power Automate og Power Automate Premium funktionalitet.


  • Lære om, hvordan du kan bygge dine egne applikationer med Power Apps til at optimere dine daglige arbejdsopgaver. AI og automatiseringer indgår som en naturlig del.


Tilmeld dig nu og oplev, hvordan Power Platform og relaterede teknologier kan transformere jeres processer og skabe merværdi for både medarbejdere, partnere og kunder.

Tilmelding til webinar