Chat with us, powered by LiveChat

Webinar - AI og ChatGPT med Microsoft Power Platform

AI og ChatGPT er to af de mest spændende teknologier på markedet, med potentiale til at revolutionere måden, vi arbejder på. Lær hvordan de nye muligheder arbejder sammen med Power Platformen. Webinaret afholdes den 21. august 2024 kl. 08.05.

Microsoft Copilot kan hjælpe din virksomhed med at øge produktiviteten og automatisere processer.

Føler din virksomhed, at I bør gøre noget inden for AI og kunstig intelligens for ikke at blive efterladt af jeres konkurrenter?

Hvis ja, bør du deltage i vores Power Platform webinar, hvor vi blandt andet gennemgår de nye muligheder i Copilot 365, Copilot Studio og Azure Open AI. Det tager kun 55 minutter at få inspiration til, hvordan din virksomhed kan komme i gang.

Vi vil gerne vise dig, hvordan du kan bruge Power Platformen fra Microsoft til at anvende AI-modeller bygget på jeres data i et sikkert setup.

Nogle Copilot muligheder

Forestil dig, at du på samme måde som når du bruger ChatGPT, kan stille spørgsmål og få svar ud fra dine egne data. For eksempel opslag i HR-manualer, tekniske manualer, servicere dine distributører eller kunder, finde alle informationer om en kunde og analysere kundens data som forberedelse til et kundemøde eller til at danne en kladde til at besvare indkomne e-mails. Ja, mulighederne er mange.

Hvad kan du forvente

Du kan forvente at få en samlet indsigt i, hvordan du kan bruge Microsoft Power Platform til at automatisere jeres administrative processer på en intelligent måde.


  • Vi gennemgår forskellen mellem Copilot 365, Copilot Studio og Azure Open AI, hvordan og i hvilke sammenhænge du kan bruge modellerne. Vi giver dig også indsigt i, hvor omfattende en implementering er, og eksempler på hvordan virksomheder kan bruge AI-modellerne på egne data.


  • Vi kobler sammenhængene mellem AI, Power Automate og PowerApps og viser hvordan du kan bruge de forskellige komponenter til at konfigurere de mest effektive automatiseringer af jeres administrative processer.


Tilmeld dig nu og oplev, hvordan Power Platform og relaterede teknologier kan transformere jeres processer og skabe merværdi for både medarbejdere, partnere og kunder.

Microsoft Copilot: Tre forskellige løsninger til forskellige behov

Mød Simon, der er specialist i Microsoft Copilot, en serie

af AI-værktøjer designet til at øge produktivitet og effektivitet.

Copilot-familien omfatter:


  • Microsoft 365 Copilot: En AI-assistent integreret i Microsoft 365-apps, der bistår i daglige opgaver.

  • Copilot Studio: En platform, der gør det muligt at oprette

og tilpasse egne Copilot-assistenter.

  • Azure AI Studio: En avanceret platform, der muliggør

udvikling af skræddersyede Copilot-løsninger.

Simon vil præsentere praktiske måder, hvorpå din virksomhed kan drage fordel af en eller flere af Copilot-løsningerne.

Maksimer teamets produktivitet med Power Platformen

Claus er vores specialist i Power Automate og PowerApps.


På webinaret vil vi vise eksempler på hvordan andre af vores kunder bruger Power Automate og PowerApps til at automatisere processer.

Med udgangspunkt i erfaringer fra andre kunder, viser vi eksempler på automatiseringer via RPA også kaldt kontorrobotter hvor det er muligt at interagere med alle typer af systemer.

Vi viser også eksempler på hvordan du med PowerApps kan bygge dine egne applikationer der digitaliserer jeres som ikke ligger naturligligt i en standard løsning som f.eks. ERP-systemer.

Oplev, hvordan hverdagens udfordringer omdannes til brugervenlige løsninger.

PowerApps er også idelle til at indsamle og berige

masterdata, hvilket øger værdien af dine dataressourcer.


Tilmelding til webinar