Chat with us, powered by LiveChat

Automatiser din kundeservice med Power Virtual Agents

Microsoft Virtual Agent er mere end bare en chatbot - det er en effektiv løsning, der kan aflaste din kundeservice og supportteam, samtidig med at den frigiver tid til mersalg og vigtigere opgaver.

Microsoft Virtual Agent: Sådan kommer du i gang

Microsoft Virtual Agent er en del af Microsoft Power platformen, der gør det nemt at oprette og administrere AI-drevne chatrobotter. Med Virtual Agent kan du automatisere kundeservice, marketing og andre opgaver, der kræver kundeinteraktion. Den kan naturligvis også bruges intern i organisationen, f.eks. til intern support om virksomhedens politikker og procedurer.

Hvordan bruger man en Virtual Agent?

For at komme i gang med en Virtual Agent skal du først oprette et miljø i Power Platform. Derefter kan du oprette din bot ved at

tilføje emner, dialoger og handlinger.

Ud fra et træningsdatasæt, kan være data fra hjemmeside eller et intranet, vil din bot selv kunne foreslå emner, dialoger og

handlinger. Det er så din virksomheds opgave at sikre den rigtige kvalitet i de foreslåede emner, dailoger og handlinger.

Via de nyeste teknologier fra Open AI kan Virtual Agent nu forstå og reagere på mere komplekse og nuancerede forespørgsler. Virtual Agent kan også integreres med flere tredjepartstjenester, herunder Google Cloud Platform og Amazon Web Services.

Du kan bruge Virtual Agent sammen med Power Automate til at skabe endnu mere komplekse og kraftfulde chatbots. Power Automate er en anden cloudbaseret platform fra Microsoft, der kan bruges til at automatisere opgaver. For eksempel kan du bruge Power Automate til at sende e-mail, oprette filer eller udføre andre handlinger i responsen fra din bot.

Emner

Emner er de forskellige områder, som din bot kan hjælpe med. Du kan oprette et emne for hver type forespørgsel, som du ønsker, at din bot skal kunne håndtere.

Dialoger

Dialoger er de samtaler, som din bot kan have med brugerne. Du kan oprette dialoger til hvert emne for at definere, hvordan din bot skal reagere på forskellige forespørgsler.

Handlinger

Handlinger er de opgaver, som din bot kan udføre. Du kan oprette handlinger til at tilgå data, sende e-mail eller udføre andre opgaver.

Eksempler på, hvordan du kan bruge en Virtual Agent


Kundeservice: Du kan bruge Microsoft Virtual Agent til at oprette en intelligent virtuel helpdesk-medarbejder, der

kan besvare spørgsmål og løse problemer for dine kunder. Kan være til fejlfinding og håndtering af klager.

        

Marketing: En Virtual Agent kan bruges til at generere leads, besvare spørgsmål om produkter eller tjenester og drive

salg.

        

Butikker: Du kan bruge en Virtual Agent til at give oplysninger om åbningstider og butiksinformationer.

·        

Medarbejdere: Du kan bruge en Virtual Agent til at besvare spørgsmål relateret til medarbejderhåndbogen eller

virksomhedens forretningsprocedurer.


Link til Microsoft hjemmeside der fortæller dig mere om Virtual Agent.

Eksempel på Power Virtual Robot

Vi er igang med at træne vores robot, dels manuelt og dels via kunstig intelligence. Vi ønsker at kunne svare på spørgsmål inden for:

  • Power Platform, Power Automate, Power Automate Desktop, Power App og Power Virtual Agent.