Chat with us, powered by LiveChat

Power Virtuel agent

Tag presset af kundeservice- og supportafdelingen få din egen virtuelle assistent

HVAD

Udviklingen af standard funktionalitet til de kendte CHATBOT går stærkt og en BOT er nu ikke længere et sted hvor du kan finde svar på nogle af dine spørgsmål. Men med indbyggede automatiseringsmuligheder, kan din BOT nu også finde og sende materiale til dine kunder, kundeemner og medarbejdere. Her taler vi ikke længere kun om en BOT men om en VIRTUEL ASSISTENT.

HVORDAN

En af mulighederne for at anvende en Virtual assistent er ved at bruge Microsoft Power Platformen.

Læse mere via dette link.

HVOROR

Det betyder at din virksomhed nu kan anvende en VIRTUAL

ASSISTENT til at udføre ”Level 1” support/kundeservice. Når jeres Virtuelle assistent ikke kan besvare kundens henvendelse, vil henvendelsen kunne dirigeres videre til en medarbejder eller give adgang til at skrive en mail.

Ved at bruge en Virtual assistent som frontend vil jeres medarbejdere kunne koncentrere sig om de mere krævende forespørgsler og i de fleste tilfælde give

jeres kunder et hurtigere svar 24/7. En Virtual assistent kan være med til at tage presset af kundeservice og give tid til mersalg. En Virtual agent kan bruges på jeres hjemmeside/webshop, jeres intranet og via de sociale medier.

Hvad er en Chatbot

En chatbot er et stykke software som du kan tale eller skrive med. Modsat livechat som bruges på de fleste hjemmesider, så er der ikke en fysisk person bag en chatbot. Softwaren konfigureres til at genkende de mest forekommende spørgsmål og efterfølgende finde svaret. Når du ikke får det rigtige svar, er der typisk indbygget en mulighed for at blive stillet videre

til en kundeservice medarbejder. Nogle af chatbottene kaldes Virtual assistenter og kan noget mere, da der er indbygget kunstig intelligens og muligheden for at automatisere en arbejdsgang. Det kunne f.eks. være at en kunde spørger til en bestemt faktura. Fakturaen vil så automatisk kunne sendes til en kunde via mail.

Har du lyst til at vide mere, så kan jeg anbefale at læse bogen Balladen om BOTS.

Seminar – Power Powerplatformen

Seminaret afholdes den 13. juni og 21 juni 2024 kl. 09.00